Kanaaldijk Noord 59

5642 JA, Eindhoven

+31 040 246 8505

Voor al uw vragen

Ma - Vr 8:30 - 17:00

Concept IXI Lampjes

Uit eigen ervaring weten wij dat het voor bediendend personeel niet altijd gemakkelijk te overzien is wanneer gasten willen bestellen of afrekenen. Na regelmatig lang wachten, verzonnen wij de eenvoudige maar doeltreffende oplossing. We noemen hem de IXI: ik zie dat u geholpen wilt worden.

Uw gasten draaien de IXI lamp om op het moment dat ze willen bestellen of afrekenen. Uw personeel ziet de lamp rood kleuren en kan daardoor sneller reageren.`

De IXI is dus een signaleringslamp, maar het is meer dan dat. Het heeft een mooi design en geeft sfeerverlichting. Het is een communicatiemiddel voor horecaondernemer en adverteerder. Daarnaast is het voor de horecaondernemer een managementtool.

Het werkt simpel en doeltreffend, zonder snoeren of dure verbindingen met uw kassasysteem. Gewoon mooie sfeerverlichting met een functie.

 

Over IXI

Bijna elk horecazaak maakt gebruikt van de ixi lampjes, wekelijks leveren ze de ixi’s  in het land uit, en dit bij niet te verstane mooie horecazaken. De IXI organisatie is ontstaan door volledige toewijding en passie voor de horecabranche.

Alhoewel het ontstaan van het idee al enkele jaren oud is, en het octrooi al enige jaren geleden is vastgelegd, bedienen we de horeca markt elke dag nog alsof we pioniers zijn. Elke dag weer met 110% energie.

Waarbij de doelstellingen van IXI helder zijn…

Uw kosten verlagen
uw omzet verhogen
uw werkzaamheden makkelijker maken

En,

Gastbeleving optimaliseren