Kanaaldijk Noord 59

5642 JA, Eindhoven

+31 040 246 8505

Voor al uw vragen

Ma - Vr 8:30 - 17:00

Smits Custom Choppers

Choppers

Zoekt u een mooie custom motor waarin bijvoorbeeld het product van u bedrijf in terug komt. Bij Smits custom choppers wordt er het ontwerp, uw wensen en onze creativiteit met u besproken om zo tot een mooi en geheel naar wens eindproduct te komen. Ook is het mogelijk om één van de motoren te huren voor bijvoorbeeld een opening, beurs of als een echte blikvanger in uw winkel.

Ontstaan van Smits Custom Choppers

Het begon  allemaal met het maken van fiets frame’s en na wat verschillende modellen kwam de uitdaging om een motor een bouwen. Zo ging het eerste project van start met als donor motor een suzuki 450 waarvan het motorblok en verschillende onderdelen gebruikt zijn. Het frame en de benzinetank zijn zelf gemaakt ,vervolgens zijn deze gespoten en na een jaar bouwen was het eerste project klaar. Met als 9e geëindigd op de bikeshow van Rosmalen was het toch weer een uitdaging om met een nieuw project van start te gaan.

Vele schetsen en ideeën later was het de bedoeling om een rond frame te maken wat nog niet bestond, met een Royal Enfield 500 cc als basis. Bijna alle onderdelen op deze motorfiets zijn zelf gemaakt. Ook dit project duurde een jaar waarmee er na de keuring door de RDW ook op de weg gereden mag worden. Met deze motor is de 5e prijs in Rosmalen en 1e prijs op de bikeshow in Duitsland behaald.