Kanaaldijk Noord 59

5642 JA, Eindhoven

+31 040 246 8505

Voor al uw vragen

Ma - Vr 8:30 - 17:00

Monobuggy golf scooter

Battery Point ondersteunt de klant als servicepunt.

Wij bieden de volgende mogelijkheden 

  • Testen van de accu bij een te lage actie radius
  • Vernieuwen van de accu als deze niet meer goed is
  • Uitleg hoe een accu te gebruiken
  • Opwaarderen van bestaande pack

De MONOBUGGY is een gepatenteerd kwaliteitsproduct uit Denemarken. Hoogwaardige materiaal keuze en een uitgekiend ontwerp garanderen een jarenlang en zorgeloos gebruik van je buggy.

De MONOBUGGY is gebouwd voor kwaliteit. De golfscooter is geschikt voor een maximaal draagvermogen van 140 kg. Dat betekent dat een persoon van maximaal 120 kg met golftas gebruik kan maken van de MONOBUGGY. Zowel het frame als ook motor, aandrijving en remmen zijn voor deze belasting gekozen.

De accu is een Lithium-ION accu 48 Volt zonder geheugenwerking. Dit betekent, dat u de accu ten allen tijden kunt bij- / opladen zonder negatieve gevolgen voor de accu. kijk voor meer informatie en tips betreffende de accu onder:

De Monobuggy is gebouwd voor gebruikersgemak en voor makkelijk transport naar (verschillende) golfbanen. De golfscooter is inklapbaar: het zadel met zadel stang is gemakkelijk af te nemen na verwijderen van de borgpen; ook het golftasrek is eenvoudig af te nemen.

Wanneer het zadel met zadelstang zijn verwijderd kan men het voetbord optillen, de aansluitstekker van de accu losmaken en de accu in de draagtas uit het compartiment tillen. Na verwijderen van de borgpen van het kantelmechanisme kan de stuurstang met stuur worden ingeklapt.

De golfscooter kan nu eenvoudig in een auto worden geplaatst. Natuurlijk kan de Monobuggy even eenvoudig in omgekeerde volgorde weer worden opgebouwd.

Bezoek de website van Monobuggy voor meer informatie.