Kanaaldijk Noord 59

5642 JA, Eindhoven

+31 040 246 8505

Voor al uw vragen

Ma - Vr 8:30 - 17:00

Wij zijn gesloten van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli

Fiets accu revisie Margraten

Sinds de elektrische e- bike bestaat wordt deze vaker verkocht, zeker ook in Margraten rijden er veel meer rond. Een fiets van de zaak, lease fietsen, we worden milieubewuster, de auto wordt duurder. Het is lekker om naar je werkplek te gaan met de elektrische fiets, of om zo maar een stukje te gaan fietsen in en rond Margraten. De km die afgelegd kunnen worden zijn veel langer dan als je persoonlijk moet trappen.  Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een nieuwe accu kost toch behoorlijk veel geld. Wij kunnen voor de meeste accu’s. (bagagedrager, in het frame, aan het frame) een nieuwe inhoud geven. Hiermee bespaart u dikwijls geld, u denkt aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Fiets Accu revisie
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij Battery Point / AnssfietsAccu aan het juiste adres! Fiets accu reviseren in Margraten kan nagenoeg voor alle soorten fiets accu’s. 

Fietsaccu reviseren in Margraten

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de fiets ook vervangen dienen te worden. In de meeste gevallen moet de accu nog wel werken en de fiets/display mag geen foutmelding geven. Als de behuizing nog dik is en de elektronica werkt ook nog naar behoren, dan zijn de cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend.

U stuurt uw accu en lader naar ons op of u komt langs bij ons kantoor in Eindhoven.

 

Wij luisteren eerst naar uw probleem.

Het is belangrijk om eerst aan te horen wat het probleem is. Daarom hebben we altijd telefonisch of mail contact. 

De volgende vragen stellen we altijd.

  • Merk en Type fiets
  • Waar zit de accu (bagagedrager / in of op het frame
  • Voltage accu
  • Amperage accu
  • Wanneer heeft u het laatst gefietst
  • Kunt u nu nog fietsen en of hoever
  •  Zijn er storingen/errors of andere 
  • Hoe wilt u de accu gaan gebruiken. (werk/school/ recreatief)
  • Is het mogelijk om extra capaciteit in uw accu te zetten.
U krijgt van ons een offerte met prijzen en mogelijkheden.
Na akkoord komt u langs op ons kantoor in Eindhoven of u stuurt de accu en lader naar ons op.

Vul ons aanvraag formulier in

wij nemen snel contact met u op

Reviseren van uw fiets accu ook in Margraten mogelijk

U stuurt uw accu en lader naar ons op of u komt langs bij ons kantoor in Eindhoven.

Wij hebben enkele leenaccu’s en fietsen om u te ondersteunen als u de fiets echt niet kunt missen.

Wij beginnen ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de fiets accu had, die batterijen hebben een grotere capaciteit en daarmee kunt u langer fietsen . En dat voor een lage prijs. Hiermee geeft u dus minder uit dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt u er ook nog eens vaak meer voor terug. 

Wanneer kunt u het beste uw accu laten reviseren

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!