Hoortoestel batterijen – PR312H

Keurmerk webwinkel

Bent u op zoek naar hoortoestelbatterijen? Bij Beter Horen bieden we batterijen voor ieder type hoortoestel. In dit doosje zitten 10 pakjes van 6 of 8 batterijen voor uw hoortoestel van het type 312  (dat is de gele kleur en hetzelfde als batterij met code PR312H). Deze zink-lucht batterijen zijn kwikvrij en daardoor niet schadelijk voor het milieu. U kunt deze batterijen voor uw gehoorapparaat daarom met een gerust hart bij ons kopen!

Levensduur hoortoestelbatterijen

De hoortoestelbatterijen die wij aanbieden voor uw gehoorapparaten voldoen aan alle technische normen. Ook zijn ze geschikt voor alle merken toestellen. Dit type 312 gehoortoestelbatterij gaat bovendien lang mee, waardoor u lange tijd van de batterij kunt genieten (natuurlijk afhankelijk van uw verbruik).

Snel bestellen, snel bij u thuis

Wij raden u altijd aan een extra pakje hoortoestelbatterijen in huis te hebben. Zo voorkomt u dat u plots zonder zit. Gebeurt dat toch? Dan is het goed om te weten dat wij uw bestelling direct oppakken en u kunt rekenen op een snelle bezorging.

Welke maat hoortoestelbatterijen heb ik nodig?

Bij Battery Point bieden we vier typen batterijen voor uw hoortoestel. Deze kunt u gemakkelijk herkennen aan de kleur en aan het type. Deze kunt u gemakkelijk herkennen aan de kleur en aan het type.

• Hoortoestelbatterij type 10 (geel)

• Hoortoestelbatterij type 13 (oranje)

• Hoortoestelbatterij type 312 (bruin)

• Hoortoestelbatterij type 675 (blauw)

De gehoorbatterijen met de kleuren geel en oranje zijn de meest gebruikte types. In de gebruiksaanwijzing van uw hoortoestel kunt u zien welk type u nodig heeft. 

De batterijen van uw hoortoestellen vervangen

Een batterij gaat – afhankelijk van uw gebruik en het type hoortoestel – ongeveer drie tot tien dagen mee. Wanneer de batterij bijna leeg is, zal het hoortoestel dit in veel gevallen zelf aangeven. U hoort bijvoorbeeld een piepje. Dit piepje zal steeds vaker hoorbaar zijn als teken dat de batterij aan vervanging toe is. U kunt de batterij van uw gehoorapparaten gemakkelijk zelf vervangen. U opent de batterijlade volledig en haalt de oude batterij uit het apparaat. Vervolgens haalt u de sticker van de nieuwe batterij. Deze plaatst u met de +-zijde omhoog in uw hoortoestellen. Tot slot sluit u de batterijlade. 

Battery Point

Kanaaldijk Noord 59
5642 JA Eindhoven
Telefoon: 040-2468505
Fax: 040-2458037
E-mailadres: info@batterypoint.nl

KvK nummer: 17156058
B.T.W. nummer: NL812072911B01
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
Zaterdag vanaf 09:00 uur tot 16:00uur

Battery Point

Battery Point al meer dan 25 jaar ervaring. Batterijen, accu’s, lithium, loodaccu, LifePo4, oplaadbaar, gehoorbatterij, knoopcellen, horloge batterij.

Alle soorten batterijen voor particulier, bedrijven en industrie.

Keurmerk webwinkel