Kanaaldijk Noord 59

5642 JA, Eindhoven

+31 040 246 8505

Voor al uw vragen

Ma - Vr 8:30 - 17:00

Wij zijn gesloten van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli

Reviseren van uw RAT Holland Slede

LAAT UW ACCU REVISEREN, UPGRADEN OF VERVANGEN

 

Heeft u een fietsaccu die niet goed meer functioneert? Wij van Battery Point / Anssfietsaccu kunnen dit voor u uitzoeken.

Reviseren van uw RAT Holland Slede

Denk hierbij aan niet opladen, snel leeg, niet ver meer kunnen fietsen of zelfs wanneer de accu niet meer op de fiets werkt.
Denkt u er aan om de accu te vervangen voor een nieuw exemplaar tegen torenhoge prijzen, bescherm uzelf, het milieu en uw portemonnee en laat uw fietsaccu door Battery Point / Anssfietsaccu reviseren.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Reviseren accu of een ander probleem

Het is mogelijk dat het probleem niet aan uw fietsaccu ligt. Uw oplader kan kapot zijn. Maar ook kan het probleem bij uw fiets liggen. Daarom hebben wij vooraf altijd contact met u. U beschrijft uw klacht en wij gaan daarmee aan de slag.

Revisie fietsaccu goedkoper dan vervangen

Wanneer u kiest voor een revisie van uw huidige fietsaccu bent u fors goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe fietsaccu aanschaft.
Onze specialisten vervangen de interne cellen en eventueel benodigde elektronica in de fietsaccu.

HOE WERKT HET ?

Vul ons formulier in en wij nemen contact met u op door op de volgende link te klikken. U vult zoveel mogelijk in, wij zullen dan contact met u op gaan nemen. Kunnen wij u niet bereiken dan zullen wij u een mail sturen.

Aan de hand van uw klachten proberen we vast te stellen wat het probleem is. U krijgt van ons een prijsopgave van de mogelijke oplossingen. Weten we het niet zeker dan vragen wij u om de accu , kabels en oplader naar ons op te sturen of af te geven.

U STUURT UW ACCU EN LADER NAAR ONS KANTOOR IN EINDHOVEN OF U KOMT GEZELLIG EVEN LANGS.

Na ontvangst gaan wij direct aan de slag met uw Fietsaccu revisie.
Allereerst gaat de monteur uw klacht onderzoeken, uw accu volledig doormeten en wordt deze middels een speciale fietsaccu tester getest. Deze test simuleert een volledige fietstocht.

Gaat u akkoord met de revisie van uw accu dan gaan wij over tot het vervangen van de interne cellen en eventuele benodigde elektronica van uw fietsaccu, heeft u gekozen voor een upgrade? Dan worden er cellen geplaatst met een hogere capaciteit.
Na het plaatsen van de nieuwe cellen tijdens uw fietsaccu revisie worden deze gebalanceerd.
Hierdoor zijn we er zeker van dat uw Fietsaccu revisie optimaal is uitgevoerd en uw het maximale rendement uit uw fietsaccu haalt.

Wij testen altijd met uw oplader en uw kabels. Wij zullen altijd met u overleggen als we twijfelen over de geboden oplossing.

Reviseren van uw RAT Holland Slede

Bij Battery Point / Anssfietsaccu bent u altijd aan het juiste adres.
Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte ontvangen. Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op..

Webwinkel Keurmerk