Kanaaldijk Noord 59

5642 JA, Eindhoven

+31 040 246 8505

Voor al uw vragen

Ma - Vr 8:30 - 17:00

Wij zijn gesloten van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli

Knoopcel batterij, A-merk batterij die zeer scherp geprijst is

Uw knoopcel SBAG-DG van het merk Rayovac

Knoopcelbatterijen kopen? Battery Point is de batterijen speciaalzaak van Nederland in knoopcelbatterijen, hoortoestel batterijen, horlogebatterijen, lithium batterijen, fiets accu’s. Ook kunnen er batterijen op maat gemaakt worden voor al uw wensen en apparatuur. We zorgen er met de verschillende modellen en uitvoeringen voor dat u voor elk type apparaat de juiste batterij kunt kopen.

Battery Point gebruikt alleen A-MERK  batterijen zoals Rayovac. Het betekent dat de batterij lang meegaat, uitstekend past en zich bovendien op een eenvoudige manier laat plaatsen

Ook voor andere soorten batterijen bent u bij ons aan het juiste adres.

Webwinkel Keurmerk

Ons assortiment knoopcelbatterijen

Ontdek ons uitgebreide assortiment knoopcellen voor al uw toepassingen op het gebied van elektronische apparatuur en computer back-up. Knoopcellen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Litium knoopcellen worden aangeduid met CR, alkaline met LR en wordt altijd gevolgd door een nummer. Dit nummer staat voor de afmetingen van de batterij. Bijvoorbeeld: CR2016, diameter 20 mm en dikte 1,6 mm

De knoopcelbatterijen zijn beschikbaar in een aantal verschillende varianten en worden gebruikt in bijvoorbeeld : horloges, rekenmachine, computers, speelgoed. Wij hebben de batterijen ondergebracht in verschillende categorieën op onze website Battery Point.

Evenals bij gewone batterijen vinden er bij knoopcellen veel nieuwe ontwikkelingen plaats. Zo zijn er naast koolstof-zinkknoopcellen ook typen op basis van alkaline, zink-lucht, lithium, NiMH, lithium-ion en meer. Ook zijn van een aantal modellen oplaadbare versies te verkrijgen, maar deze hebben een aanzienlijk geringere capaciteit dan de niet-oplaadbare tegenhangers.

Maatwerk batterij

Wij leveren ook batterijen voor de zakelijke markt zoals bedrijven, winkels, industrie, gezondheidszorg.

U krijgt een prijs op maat als u grotere aantallen afneemt. Neem daarvoor contact op met Battery Point. (040 – 246 85 05)

Knoopcel batterijen (bijvoorbeeld de SBAG-DG) , maar ook andere type batterijen kunnen in elke vorm worden gemaakt. Dit kan als prototype en grotere series.

Connectoren
Tevens kunnen wij uw batterypack voorzien van de door u voorgestelde connector. Alles volgens specificatie. 

Uw knoopcel SBAG-DG van het merk Rayovac versturen wij tegen werkelijke kosten of u kunt deze ophalen op ons adres in Eindhoven.

Neem contact op met Batterij Point (040 – 246 85 05) en wij helpen u graag.

Battery Point

Kanaaldijk Noord 59
5642 JA Eindhoven
Telefoon: 040-2468505
Fax: 040-2458037
E-mailadres: info@batterypoint.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00
Zaterdag vanaf 09:00 tot 16:00